• (0)

Om os

Om Siberian Collection

Mit navn er Elina Snopko, jeg er 25 år gammel og stammer oprindeligt fra Novosibirsk i Sibirien, men har boet i Danmark siden jeg var fem år. I august 2018 oprettede jeg min egen virksomhed som hedder Siberian Collection.

Idéen opstod i forbindelse med min rejse til Sibirien i januar 2017. Sibirien ligger i den fjerne afkrog af det asiatiske Rusland, kendt af de fleste for dens fantastisk smukke natur og vilde dyreliv, uendelige skovområder og maleriske bjergkæder så langt øjet rækker. De ekstremt kolde vintre er en del af hverdagen på disse kanter, så et godt helbred, en sund kost og den rigtige påklædning er simpelthen en betingelse for at komme igennem de lange perioder med dagtemperaturer helt ned til minus 45 grader. I Rusland er det en århundrede gammel tradition at gå i sauna året rundt, men særlig om vinteren er det populært at mødes med familie og venner, sidde og slappe af, sludre om stort og småt og mærke varmen gennemstrømme kroppen. Mange russere har en særlig hue på når de sidder og varmer sig i saunaen, ikke fordi de fryser, snarere tværtimod. En saunahætte bruger man for at skåne hoved og hår mod den ekstreme varme i saunaen, den fås i mange udgaver, farver, former og materialer, men det er vigtigt for at opnå den bedste effekt at man vælger den helt rigtige.

Saunahætter fra Siberian Collection

Saunahætten fra Siberian Collection er i den bedste kvalitet man kan købe, produceret af filt af 100% underuld fra kaniner, hvilket giver den bedste isoleringsevne af alle materialer, og dermed en dejligere og behageligere oplevelse når du er i sauna. Med en saunahætte fra Siberian Collection vil du helt sikkert kunne nyde den gode oplevelse i saunaen endnu længere end du plejer, og samtidig undgå ubehag, udtørret hår og så er den samtidig super smart.

Vi ønsker dig held og lykke med din nye saunahætte og god fornøjelse næste gang du sidder og nyder stilheden og varmen og livet.

Saunahætten fra Siberian Collection kan fås i 14 smukke farver, bliver leveret i en flot æske og vil helt sikkert være den oplagte gave idé til en du holder af.

De allerbedste hilsner, 

Elina

Elina Snopko, grundlægger Siberian Collection